Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами усещам, че по бързо загрява но за тея 5км кажи речи за около 15 мин каране на 90 ли да отиде и да се пускат вентилаторите няма как за 15 мин работа на мотора от вкъщи до центъра ...
    ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Днеска мойта излезе от бокса -върви екстра нищо общо с преди:много съм доволен.следва чип.
      п.п.жоро стягай приготвяй се и ти като ми званат колегите да ходим заедно да ги чипосват.ще е някъде след месец поне.имай в предвид ако искаш.
      Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 23:46.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Честито за излизането то бокса колега.

Искам нещо да отметна важно!!!
        Понеже темата е за Термостат, а споменаването на фирма за подмяна на софт на еку не е по темата, не е редно да го правим. Може линк към тяхната реклама примерно да се пуска ако темата е обаче за еку-та или колега пита....да има връзка с темата. Иначе е реклама понеже се споменава само една от многото фирми на колеги, които правят това без връзка с темата !
        И понеже няма да отговори никой с идеи за други фирми, за да не наруши правилата...става лекооо.... разбираш.

Last edited by proper; d.m.y г., 23:42.
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
          Честито за излизането то бокса колега.

Искам нещо да отметна важно!!!
          Понеже темата е за Термостат, а споменаването на фирма за подмяна на софт на еку не е по темата, не е редно да го правим. Може линк към тяхната реклама примерно да се пуска ако темата е обаче за еку-та или колега пита....да има връзка с темата. Иначе е реклама понеже се споменава само една от многото фирми на колеги, които правят това без връзка с темата !
          И понеже няма да отговори никой с идеи за други фирми, за да не наруши правилата...става лекооо.... разбираш.

Опс soryy за спама колега незнаех а понеже темата му е платена и за това го споменах.
          редактиръл съм го.
          Alfa romeo GTVex
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Няма проблем. Не е фатално. Затова не го пипах, само исках да отбележа.

Comment

здравейте,колеги.понеже темата е за термостати имам едно питане.със 300 зора си намерих термостат за алфата от подписа,защо толкова трудно стана всичко и нормална ли е цената 170 лв +датчика.ако може някой да ме светне по въпроса,ще съм много благодарен,ето и номера на рамата и на дв.
              zar93200000159812
              839A60002328881
              мерси предварително
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

братле, не съм сигурен, ама май са те натоварили бая...Моят беше около 80лв...
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

При дизела числата са други. Виж в темите за ремонти по моделите, не може да няма цена за термостат някъде.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                    здравейте,колеги.понеже темата е за термостати имам едно питане.със 300 зора си намерих термостат за алфата от подписа,защо толкова трудно стана всичко и нормална ли е цената 170 лв +датчика.ако може някой да ме светне по въпроса,ще съм много благодарен,ето и номера на рамата и на дв.
                    zar93200000159812
                    839A60002328881
                    мерси предварително
                    Даа при дизела е малко по-скъпо, термостат BEHR - 99.20лв, ако са ти сложили оригинален датчик е нормална цена. Виж тук и се ориентирай: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=3181&page=11

п.с. Като се загледах в темата има цени от 99.20лв до 120лв на BEHR за дизели, явно както те натовари търговеца .......... маркетинг му е майката........................................... ...................
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 10:58.

Comment

благодаря,колеги.напрайх си справка и наистина ме товарят с цената стабилно,добре че,не избързах,мерси много на всички.ориентирах се към BEHR-125лв,мисля да пия сега две бири.мерси на всички
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Здравейте на всички!.В крайна сметка куклата е оправена.Нито киха нито кашля вече и държи около 90 градуса.Благодаря на всички които писаха по темата и малко или много ми помогнаха.
                        "ЛЕКАРСВОТО"

80лв(труд)-ново прзацепване на ремъци с така наречените пети.
                        90лв(термус)+20лв(труд)-BEHR-Александър Ауто(Пловдив)
                        28лв(възд.филтър)

РАВНОСМЕТКА-куклата мърка като котка

Още веднъж:Благодаря за съветите и скоро ще пиша колко ми е паднал разхода.

Comment

Първоначално публикувано от zonc Покажи съобщение
                          Здравейте на всички!.В крайна сметка куклата е оправена.Нито киха нито кашля вече и държи около 90 градуса.Благодаря на всички които писаха по темата и малко или много ми помогнаха.
                          "ЛЕКАРСВОТО"

80лв(труд)-ново прзацепване на ремъци с така наречените пети.
                          90лв(термус)+20лв(труд)-BEHR-Александър Ауто(Пловдив)
                          28лв(възд.филтър)

РАВНОСМЕТКА-куклата мърка като котка

Още веднъж:Благодаря за съветите и скоро ще пиша колко ми е паднал разхода.

Честито колега. По тона ти усещам, че си доволен, което е прекрасно.
                          Много безаварийни километри ти желая!!!

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                            Честито колега. По тона ти усещам, че си доволен, което е прекрасно.
                            Много безаварийни километри ти желая!!!
                            Е как иначе всеки от нас се чуства добре кокато и колата му се чуства по същия начин...!!!?
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Привет,

А на моята 156 2.0TS термостата е сменян, но пак загрява до 100 градуса замалко. Прави го като спра на място - вдига до 100 градуса и след няколко минути сваля до 90. Какво може да е ?
                              Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
                              "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Първоначално публикувано от stef_nikolaev Покажи съобщение
                                Привет,

А на моята 156 2.0TS термостата е сменян, но пак загрява до 100 градуса замалко. Прави го като спра на място - вдига до 100 градуса и след няколко минути сваля до 90. Какво може да е ?
                                Днес ми стана и на мен така. Проверих и се оказа, че първата степен на перката не работи. Реално ти включва направо втора и то на 90-96 някъде и си сваля. Но трябва да се оправи. Аз утре ще го правя. Изгорял е вероятно реостата, намира се над перката точно. Струва около 40-50 лева сменя се лесно иначе.

Comment

Working...
                                X